• تاریخ انتشار : 1403/07/21 - 10:13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر فاطمه سایه میری پژوهشگر مرکز تحقیقات قاعده جمجمه بیمارستان لقمان در لیست ۲ درصد دانشمندان برتر جهان

فهرست ۲ درصد برتر دانشمندان جهان که توسط دانشگاه استنفورد انجام می‌شود، یک رتبه‌بندی معتبر است که تأثیرگذارترین محققان را در حوزه‌های موضوعی مختلف شناسایی و معرفی می‌کند. در این بین دکتر فاطمه سایه میری پژوهشگر مرکز تحقیقات قاعده جمجمه بیمارستان لقمان که در زمره دو درصد دانشمندان برتر جهان قرار دارند،بر اساس داده‌های الزویر و با همکاری پایگاه داده اسکوپوس، این رتبه‌بندی ابزاری قدرتمند برای شناسایی رهبران علم جهان است. رتبه‌بندی ۲ درصد برتر استنادی جهان، تلاش می‌کند با ارائه یک روش استاندارد به شناسایی دانشمندانی که تأثیر زیادی در حوزه موضوعی خود داشته‌اند بپردازد. این لیست بر اساس شاخص‌هایی مانند استنادات، شاخص هرش، هم تألیفی و نرمال شده‌ی تعداد استنادات ایجاد می‌شود. این لیست براساس ۲۲حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۶ حوزه موضوعی فرعی تقسیم‌بندی شده است. فقط محققانی شامل دو درصد برتر هستند که در حوزه‌ی موضوعی فرعی قرار گرفته‌اند.فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان دانشگاه استنفورد به رسمیت شناختن برتری و تأثیر علمی است. با گردآوری داده‌ها از حوزه‌های مختلف علمی و ارائه یک رویکرد منصفانه و مبتنی بر شاخص‌های نرمال شده، این فهرست نه تنها دستاوردهای فردی را تجلیل می‌کند، بلکه بر اهمیت تحقیقات تأثیرگذار در پیشرفت دانش نیز تأکید می‌کند.
  • گروه خبری : گروه های مطالب,آرشیو اخبار
کلید واژه