• تاریخ انتشار : 1403/06/11 - 08:24
  • بازدید : 48
  • تعداد بازدید : 46
  • زمان مطالعه : 7 دقیقه

گرنتها و تشویق های فناوری معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه

رئیس محترم پژوهشکده ...

رئیس محترم دانشکده ...

رئیس محترم مرکز رشد ...

رئیس محترم مرکز نوآوری ...

رئیس محترم مراکز توسعه تحقیقات بالینی

رئیس محترم پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه

 

با سلام،

احتراماً، ضمن سپاس فراوان از تلاشهای ارزشمند فناوران محترم دانشگاه طی سالهای گذشته که نیروی محرکه اصلی پیشرفت دانشگاه در حوزه فناوری بوده اند و در راستای حمایت از این عزیزان و به تبع آن تسهیل و تشویق کارآفرینی، تبدیل ایده به محصول و تسریع حرکت دانشگاه به سوی دانشگاه نسل سوم و بر اساس بند 3 مصوبات هیأت محترم امناء دانشگاه مورخ 3/11/1401 و نامه شماره 40/100 مورخ 21/1/1402 وزارتخانه متبوع درباره "دستورالعمل حمایت از فعالیتهای پژوهشگران و فناوران دانشگاههای علوم پزشکی کشور"، ابلاغ شده در تاریخ 1/5/1402 طی نامه شماره 1484/100 ریاست محترم دانشگاه و همچنین عطف به بند 8 دستورالعمل شماره 146460/د/1402 مورخ 26/10/1402 این معاونت در خصوص گرنتهای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و نیز با استناد به مصوبات سی و دومین جلسه شورای فناوری دانشگاه مورخ 9/5/1403، بدینوسیله گرنت ها و تشویق های فناوری این معاونت جهت بهره برداری فناوران محترم دانشگاه و هرگونه دستور اقدام مقتضی به شرح زیر اعلام می شوند.

 

1) گرنت های فناورانه ( طرحهای فناورانه) اعضاء هیئت علمی

الف) اعضاء هیئت علمی که دارای ثبت اختراع داخلی یا (Minimum Viable Product) MVP یا پروتوتایپ با TRL≥5  هستند، تا سقف چهارصد و پنجاه میلیون ریال.

ب) اعضاء هیئت علمی که محصول دارای مجوز تولید از مراجع ذیصلاح (به تأئید شورای فناوری دانشگاه) یا ثبت اختراع خارجی یا محصول دانش بنیان هستند، تا سقف ششصد میلیون ریال.

ج) استادیاران جوان که برای اولین بار طرح فناورانه ارائه می کنند، تا سقف پانصد میلیون ریال.

د) ثبت پایاننامه مصوب دانشجویان در قالب طرح فناورانه تا سقف سیصد میلیون ریال مشروط بر آنکه استاد راهنمای اول پایاننامه مجری طرح باشد.

تبصره: طرحهای فوق با پر کردن پروپوزال فناورانه و تصویب آن در شورای فناوری دانشگاه اجرایی خواهند شد.

تبصره: خروجی طرح های فناورانه فوق یکی از موارد محصول دارای مجوز تولید از مراجع ذیصلاح (به تأئید شورای فناوری دانشگاه)، ثبت اختراع، فروش دانش فنی (مشروط به ارائه اسناد مالی مربوطه)، پروتوتایپ با TRL≥5، MVP یا محصول دانش بنیان، مشروط به رعایت حقوق دانشگاه در تمامی موارد ذکر شده، بوده و نباید به عنوان خروجی موظف گرنت های پژوهشی استفاده شده باشند.

تبصره: جزئیات و شرایط پروتوتایپ و MVP توسط شورای فناوری دانشگاه تعیین می شود.

تبصره: تصویب خاتمه طرحهای ذکر شده توسط کمیته فناوری مدیریت امور فناوری و تائید شورای فناوری دانشگاه خواهد بود.

تبصره: حداکثر تعداد گرنت های فناورانه جاری هر فرد و همچنین مهلت زمانی استفاده از خروجی های فناورانه برای برخورداری از گرنت فناوری توسط شورای فناورای دانشگاه تعیین شده و متعاقبا اعلام خواهد شد.

 

2) تشویق های فناورانه

به موارد زیر با شرایط ذکر شده به محققین و فناوران دانشگاه حق التشویق تعلق می گیرد:

الف) ثبت اختراع حاصل از طرح و پایاننامه اجراء شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دفاتر ثبت اختراعات ملی (داخلی)، ژاپن (JPO)، روسیه و PCT، مشروط به وجود نام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درگواهی ثبت اختراع، به میزان حق التحقیق معادل یک مقاله ISI.

ب) ثبت اختراع حاصل از طرح و پایاننامه اجراء شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دفاتر ثبت اختراعات آمریکا (USPTO) و اروپا (EPO)، مشروط به وجود نام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گواهی ثبت اختراع، معادل دو مقاله ISI.

ج) محصول دارای مجوز از مراجع ذیصلاح (به تاًیید شورای فناوری دانشگاه)، مشروط بر اینکه منتج از طرح یا پایاننامه اجراء شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده و حقوق دانشگاه در آن رعایت شده باشد، معادل دو مقاله ISI.

د) محصول تجاری شده، مشروط بر اینکه منتج از طرح یا پایاننامه اجراء شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده و حقوق دانشگاه در آن رعایت شده باشد، معادل سه مقاله ISI.

ه) فروش دانش فنی در داخل و خارج از کشور، مشروط بر اینکه منتج از طرح یا پایاننامه اجراء شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بوده و حقوق دانشگاه در آن رعایت شده باشد، با ارائه مستندات تراکنش مالی، معادل دو مقاله ISI.

و) اخذ مجوز دانش بنیان برای محصول منتج از پایاننامه یا طرح اجراء شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی معادل دو مقاله ISI.

ز) ساخت و تولید نمونه اولیه (پروتوتایپ) وMVP استخراج شده از طرح یا پایاننامه اجراء شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به شرط TRL≥5 و تاًیید شورای فناوری دانشگاه، معادل یک و نیم مقاله ISI.

ح) ارائه طرح کسب و کار برای تجاری سازی نمونه اولیه (پروتوتایپ) استخراج شده از طرح یا پایاننامه اجراء شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به شرط تاًیید شورای فناوری دانشگاه، معادل یک مقاله ISI.

ط) استقرار شرکت دانش بنیان، شرکت و واحد فناور مبتنی بر محصول/خدمات فناورانه منتج از طرح یا پایاننامه اجراء شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در هر یک از زیست بومهای فناوری مانند مرکز رشد، پارک علم و فناوری یا مراکز نوآوری، معادل دو مقاله ISI.

ی) تاسیس شرکت دانش بنیان، شرکت و واحد فناور مبتنی بر محصول/خدمات فناورانه منتج از طرح یا پایاننامه اجراء شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ولی عدم استقرار در زیست بومهای فناوری، معادل یک مقاله ISI.

تبصره: هر یک از خروجی های فوق تنها مشمول یکبار تشویق میباشند.

تبصره: متقاضی استفاده از تشویق های ذکر شده مجری اصلی طرح یا استاد راهنمای اول پایاننامه بوده و مسئولیت تعامل با سایر همکاران به عهده ایشان است.

تبصره: دوره زمانی استفاده از هریک از خروجی های فناورانه فوق برای دریافت حق التشویق توسط شورای فناوری دانشگاه تعیین شده و بزودی اعلام خواهد شد.

تبصره: در صورتیکه از یک طرح فناورانه مقاله ای منتشر شود، حق التحقیق این مقالات به صورت مجزا از محصولات فناورانه آن محاسبه و پرداخت خواهد شد.

 

3) گرنت های فناورانه (طرحهای فناورانه) دانشجویی

الف) طرح فناورانه منجر به خروجی فناورانه تا سقف دویست و پنجاه میلیون ریال.

ب) چنانچه دانشجو دارای ثبت اختراع داخلی بوده یا دارای پروتوتایپ محصول با TRL≥ 5 یا MVP باشد، گرنت فناورانه منجر به خروجی فناورانه تا سقف سیصد و پنجاه میلیون ریال.

ج) چنانچه دانشجو دارای محصول دانش بنیان یا محصول دارای مجوز تولید از مراجع ذیصلاح (به تشخیص شورای فناوری دانشگاه) باشد، گرنت طرح فناورانه منجر به خروجی فناورانه تا سقف چهارصد میلیون ریال.

د) چنانچه دانشجو دارای ثبت اختراع خارجی یا محصول تجاری سازی شده باشد، گرنت فناورانه منجر به خروجی فناورانه تا سقف چهارصد و پنجاه میلیون ریال.

تبصره: هر دانشجو فقط می تواند از یکی از موارد "الف" الی "د" فوق استفاده نماید.

تبصره: خروجی طرح های فناورانه دانشجویی فوق یکی از موارد محصول دارای مجوز تولید از مراجع ذیصلاح (به تأئید شورای فناوری دانشگاه)، ثبت اختراع، محصول دانش بنیان، فروش دانش فنی (مشروط به ارائه اسناد مالی مربوطه)، پروتوتایپ با TRL≥5 و MVP، مشروط به رعایت سهم دانشگاه در تمام موارد ذکر شده، بوده و نباید به عنوان خروجی موظف گرنت های پژوهشی استفاده شده باشند.

تبصره: درخصوص پروتوتایپ وMVP، ارائه طرح توجیهی و تاًیید شورای فناوری دانشگاه لازم است.

تبصره: چنانچه ایده طرح فناورانه از پایاننامه گرفته شده باشد، داشتن مجوز کتبی از تمامی اساتید راهنما و مشاور برای ثبت طرح لازم است.

تبصره: طرح های فناورانه دانشجویی در تمام مراحل، زیر نظر یک عضو هیئت علمی دانشگاه انجام می گیرند.

تبصره: تصویب و خاتمه طرح های فناورانه دانشجویی فوق به عهده کمیته تحقیقات و فناوری دانشجویی دانشگاه و با تأیید شورای فناوری دانشگاه خواهد بود.

 

4) مالکیت محصولات فناورانه

مالکیت مادی و معنوی دارایی های فکری حاصل از گرنت های فناورانه ذکر شده، بر اساس مصوبات کمیته مالکیت فکری و نوآوری دانشگاه بوده که جداگانه ابلاغ شده اند.

 

  • گروه خبری : گروه های مطالب,آرشیو اخبار
  • کد خبر : 145815
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب